Tilbage

Konfigureringstekniker til innovativ virksomhed. Op til 100 rejsedage om året.

HR-Industries søger erfarne og dygtige teknikere til innovativ internationalt orienteret virksomhed til bl.a. on-site konfigurering af inspektionssystemer - eksempelvis i forbindelse med opsætning, commissioning og/eller servicering. Teknikeren er med, når teamet af dygtige kollegaer justerer parametre i maskinen, der kører i fase og testes/verificeres både gennem SAT og FAT, når det sikres og dokumenteres, at inspektionssystemets ydeevne er i overensstemmelse med de krav, der er aftalt med kunden. Et ansvarsfuldt job!

Med i jobbet følger op til 100 årlige rejsedage. Når teknikeren ikke er på farten, arbejdes på organisationens adresser i enten Silkeborg eller Aarhus.

Virksomheden har en fyldt og stadig voksende ordebeholdning og søger derfor flere erfarne og ansvarsbevidste rejsevante teknikere, der tidligere har arbejdet med konfiguringsopgaver.

Nogle af de primære opgaver i jobbet vil være:

  • Gennemførelse af inspektionstest/verifikationer i SAT/FAT, herunder korrekt og sikker håndtering af prøver mv. ifm. test og idriftsætning samt fejlfinding og vedligehold af maskiner samt overholdelse af retningslinjer og sikkerhedsbestemmelser ifm. evt. interaktion i nødsituationer.  
  • Opsætning af såvel  softwareparametre som mekaniske justeringsinspektionsstationer for optimal optisk ydeevne ifm. inspektion og analyse.
  • Bidrage til udviklingen af tilstrækkelig og præcis dokumentation for inspektionssystemets parameteriseringsproces og endelig 
  • Observere, vurdere og informere om eventuelle udfordringer eller risici, der kan påvirke projektets tidsplan, budget og/eller kvalitet.

Den ideelle kandidat er af natur et menneske med en positiv tilgang til livets og arbejdsdagens udfordringer, en god repræsentant for virksomheden - også på on-site-opgaver, har overblik, overskud og finder det naturligt til stadighed at bidrage til optimering af arbejdsgange og rutiner samt udvikling og forbedring af bruger- og vedligeholdelsesmanualer.

Kandidaten skal have øje på værdien af detaljer, være kvalitetsorienteret og have stor personlig integritet. Kandidaten skal kunne se værdien i et tværfagligt samarbejde i teamet og byde ind med alle de ressourcer vedkommende selv mestrer - og samtidigt lytte til og lære af andres faglighed i teamet.  

Den uddannelsesmæssige tilgang kan være mangfoldig. En automatikteknikerbaggrund, kunne være fin, da der også kan være mekaniske opgaver at løse ud over de mange el-tekniske udfordringer. Elektriker eller maskinmester er også en mulighed. Det vigtige er, at kandidaten skal være klar til til hands-on opgaver af stor kompleksibilitet og høj teknisk sværhedsgrad. Kandidater med dokumenterbar erfaring fra en procesteknikerrolle eller lignende foretrækkes, ligesom erfaring med (on-site) opsætning og konfiguration af komplekse produktionsmaskiner også vægtes.

Da mange opgaver løses udenfor landets grænser, skal kandidaten skal have stærke kompetencer på såvel dansk som engelsk i skrift og tale.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 51343

Søg hurtigst muligt, da virksomheden har travlt og jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, selvom virksomheden gerne venter på de rette.

Stillings nr

51343

Faggruppe

El faget

Jobtype

Fastansættelse

By

Silkeborg kanten

Ansøgningsfrist

15-03-2021

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. 

ANSØG