Tilbage

Elektriker til teknisk afdeling – bygningsvedligeholdelse m.m.

For virksomhed på Grenåkanten, søger HR-Industries for større virksomhed en elektriker der skal være med til at varetage drift og vedligehold af alle fabrikkens faste tekniske installationer, back op ved maskiner samt vedligehold af tilhørende arealer og bygninger.

Jobbet kort fortalt: Medansvar for, at større produktionsbygninger og bygningsinstallationer bliver vedligeholdt, og lavet efter aftale. Der er hovedsageligt tale om indvendigt bygningsvedligehold og installationer på el-siden som eks. vand, varme, ventilation og køl, samt el og belysning m.m.

Du får mulighed for at arbejde med prioritering af opgaver i dialog med nærmeste chef, varetagelse og gennemførsel af opgaver. Ligeledes varetager du kontakten mellem leverandør og bruger i forbindelse med vedligehold, ombygninger, udbedringer på bygninger/maskiner og tekniske installationer de lokale servicefolk (eksterne).

Kvalifikationer til jobbet:  Vi lægger vægt på, at du

  • har en faglig uddannelse som eks. elektriker
  • har erfaring fra lignende job
  • kan samarbejde på tværs af mange fagområder/afdelinger
  • har et godt overblik og kan prioritere, når det brænder på
  • kan tage initiativ og arbejde både selvstændigt samt i teams
  • kan formulere dig godt både i skrift og tale

Du tilbydes: Du får nogle dygtige og engagerede kollegaer i en virksomhed med en uformel tone og et behageligt arbejdsmiljø og hvor man arbejder på tværs af de organisatoriske linjer. Fast stilling – med løn efter kvalifikationer.

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.

Læs mere på www.hr-industries.dk

Stillings nr

51347

Faggruppe

El faget

Jobtype

Fastansættelse

By

Grenåkanten

Ansøgningsfrist

12-03-2021

Kontakt

Spørgsmål til stillingen Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 40320657 eller 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG