Tilbage

Elektroingeniør eller lignende til udviklings- og konstruktionsarbejde

V. Brøndum har sat HR-Industries på opgaven med at finde en idérig og fagligt dygtig udviklings- og konstruktionsingeniør til en eksisterende stilling i et dedikeret og kompetent teknisk team, der har hænderne fulde og masser af gode idéer, de gerne vil søsætte og videreudvikle sammen med den nye kollega. Som kandidat til stillingen har du ideelt set en baggrund som elektroingeniør, men lignende baggrund eller erfaring er også en mulighed. Det vigtigste er, at du kan og vil være med til at løfte opgaver og produkter til nye højder.

Virksomheden, der er markedsledende producent i Danmark, udvikler og producerer RONDA® industristøvsugere af høj kvalitet til stort set alle opgaver. Maskinerne produceres på fabrikken i Silkeborg.

Som ideel kandidat bidrager du i udviklings- og konstruktionsopgaverne med din teoretiske baggrund og erfaring som elektroingeniør eller lignende. Du byder samtidig ind med praktiske erfaringer – gerne fra arbejde med prototyper samt videreudvikling og optimering af produkter. Du bliver et vigtigt medlem af teamet og deltager i alle faser fra idéudvikling gennem design-, konstruktions- og prototypearbejdet til test og produktionsmodning mv. Arbejdet vil også omhandle udvælgelse af komponenter, at finde optimale materialer og fremstille produktionsgrundlag m.m. Der konstrueres i SolidWorks, hvorfor erfaring med dette eller tilsvarende 3D tegneprogram prioriteres.

På den personlige side er du løsnings- og resultatorienteret med et godt øje for løbende forbedringer. Du behersker dansk, engelsk og gerne tysk på et fornuftigt niveau, er en udpræget team player, der også kan arbejde selvstændigt, og er tro overfor aftaler og deadlines og tager hånd om og sikrer, at alle bolde i luften gribes og kastes videre til rette vedkommende. Har du viden og erfaring omkring elektromotorer, elektronik, styringer, plast og metal m.m. vil det være en klar fordel.

Virksomheden er præget af en kultur, hvor man hjælper hinanden. Omgangstonen er uformel og rammerne brede. Det vægtes højt, at den nye kollega er tillidsskabende, hjælpsom og omgængelig og er vant til at agere i en flad organisation, hvor der tales om tingene og opgaverne er mangeartede. Virksomheden finder det vigtigt, at medarbejdere møder hinanden - og kunder - med humor, nye idéer og fleksible løsninger - og i øvrigt går ydmygt til opgaverne. Ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.

Få mere information om V. Brøndum A/S på www.broendum.com

Stillings nr

51489

Faggruppe

Teknikere & ingeniører

Jobtype

Fastansættelse

By

Silkeborg

Ansøgningsfrist

Vi venter på den rette

Kontakt

Spørgsmål om jobbet stilles til Henrik Friis-Andersen, HR-Industries A/S, på telefon 8642 3540 mellem 08.00 og 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  Søg derfor straks jobbet.

ANSØG