Tilbage

Industritekniker med konstruktions- og programmeringserfaring i EdgeCAM...

HR-Industries søger en fagligt dygtig industritekniker til veletableret maskinværksted i Randers. Erfaring med skærende værktøjer forudsættes. Arbejdet er på dagtur og for den rette, er der tale om et fast job.

Arbejdsopgaverne vil primært være være konstruktion- og programmeringsopgaver i EdgeCAM med efterfølgende fræse- og af og til drejeopgaver på de CNC-styrede bearbejdningsmaskiner. Maskinerne skal tit stilles om, da det ofte er små serier, der køres. Derfor skal den nye kollega også være vaks på fingrene med EdgeCAM-programmeringen, da opgaverne ikke kan bære for lang programmeringstid :-). 

Der vil være stor mulighed for jobmæssig udvikling i jobbet, da opgaver med produktionsplanlægning, indkøb m.m. også kan komme på tale...

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Stillings nr

51529

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Randers

Ansøgningsfrist

Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

ANSØG