Tilbage

Elektronikfagtekniker / elektronikmekaniker eller automatikfagtekniker søges til spændende job

Har du flair for elektronik? Søger du anderledes og alsidig stilling, hvor du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag? Så har vi måske stillingen til dig.

For virksomhed i Randers søger HR-Industries en elektronikfagtekniker/elektronikmekaniker eller automatikfagtekniker til udvikling m.m. Virksomheden tester og udvikler til industrimaskiner.

Jobbet vil bestå af mange forskellige udfordringer, der løses sammen med de øvrige kollegaer. Her vil du typisk arbejde med elektronik, arbejde ud fra component diagrammer m.m. og finde på nye løsninger til industrimaskiner. Du vil komme til at arbejde med forskellige enheder på større industrimaskiner, hvor et godt generelt elektronikkendskab og evne til at kunne tænke ud af boksen er vigtigt. Har du kendskab til Linux og bashrc, evt. været omkring Html eller lignende scripting sprog vil dette være en fordel.

Din baggrund: Vi forventer, at du som minimum har indgående kendskab til elektronik. Du skal være udadvendt og nysgerrig, og have lyst til at have flere opgaver i gang samtidigt.

Vi kan tilbyde dig:

  • Et meget udfordrende, selvstændigt og afvekslende job i en større virksomhed i udvikling
  • Tæt samarbejde med et team af kompetente og erfarne kolleger
  • En fremtid med både faglig og personlig udvikling
  • Et projekt til at starte med, hvor vi kan se 3 mdr. til at starte med, med står mulighed for forlængelse 

Stillings nr

51537

Faggruppe

El faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Randers

Ansøgningsfrist

NU

Kontakt

Spørgsmål til stillingen - Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG