Tilbage

Specialarbejder til metalvirksomhed i Randers

På vegne af virksomhed i Randers, søger HR-Industries en dygtig specialarbejder til produktionsopgaver. Vores kunde er en metalvirksomhed med ca. 25 ansatte. Der vil være tale om en fast stilling for den rette.

Omkring stillingen 

Du vil få en blækspruttefunktion i produktionen, det kan være bore huller, lave gevind, truckkørsel, gå til hånde ved maskinerne, små chaufførture m.m. Truckkort og kørekort er derfor et krav.

Startløn: 160 kr. i timen

Omkring dig til stillingen 

Vi er på udkig efter en god specialarbejder, og gerne med erfaring jern- og metalbranchen. Du arbejder ihærdigt med opgaverne, og er fleksibel med arbejdsopgaver. Du har truckcertifikat.

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Stillings nr

51612

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Randers

Ansøgningsfrist

Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen Laursen eller Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG