Tilbage

Indkøbsassistent med stort overblik og erfaring fra jern- og metalindustrien

HR-Industries søger en dygtig indkøbsassistent med nogle års erfaring indenfor for jern- og metalindustri-en til virksomhed nord for Aarhus. Gerne hurtig tiltrædelse. Jobbet kan udvikle sig til et fast job for den rette. 

Hverdagen i jobbet er varieret og du får mulighed for at komme helt tæt på produktionen og er med ”der hvor det sker”. Du har en stor kontaktflade både indad i virksomheden og får daglig kontakt til eksterne leverandører i forbindelse med varebestilling, kontrol af ordrebekræftelser og opfølgning på manglende leverancer. Du skal være med til at sikre det store overblik og vil skulle vedligeholde stamdata m.v. På sigt kan opgaver med planlægning også komme på tale. Kontaktfladen i jobbet er stor og der er ofte gang i flere samtidige opgaver.

Virksomheden nord for Aarhus er en del af en koncern med flere produktionsenheder i Danmark, Europa og Asien. Der er i alt ansat ca. 500 i koncernen – en del af disse nord for Aarhus. Denne produktionsen-hed producerer kundetilpassede systemløsninger i jern og metal. Emnerne kan være overfladebehandle-de. Virksomheden er kendt for at levere kvalitetsprodukter af høj standard, at have et højt aktivitetsni-veau men aldrig at have for travlt til at hjælpe og passe på hinanden. Virksomheden har fokus på produk-tivitet og et godt arbejdsmiljø.

Du har som den ideelle kandidat erfaring med indkøb til en jern- og metalvirksomhed, erfaring med at læse tegninger og erfaring med at arbejde struktureret i ERP-systemer. Du ser IT og MS Office-pakken - særligt Excel - som et naturligt værktøj og jonglerer professionelt mellem de forskellige systemer. Det åb-ne miljø omkring dig kan synes som en ”banegård” og du skal trives med travl og omskiftelig hverdag med hyppige forstyrrelser, hvor du med dit overblik og din vedholdende og strukturerede tilgang til opgaverne er med til at sikre, at det hele går op i en højere enhed. Du vil skulle disponere indenfor flere indkøbsom-råder. Som menneske er du selvstændig, ansvarsbevidst og initiativrig. Du forstår at systematisere dine arbejdsgange og disponere din tid. Din faglige tilgang til jobbet kan være mange. Du er måske kontorud-dannet med indkøbserfaring fra jern- og metalbranchen eller måske har du en teknisk eller håndværks-mæssig baggrund. Lysten til indkøb skal du have.

Virksomheden tilbyder: 

•En alsidig stilling, hvor du selv kan være med til at præge jobbet og hverdagen

•En flad organisation med korte beslutningsveje

•En god firmaånd og kolleger, der hellere end gerne hjælper hinanden

•En projektansættelse som for den rette kan blive til fast stilling

•En aflønning, der matcher udfordringerne i stillingen 

Stillings nr

51673

Faggruppe

Administration, salg og indkøb

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Aarhus N

Ansøgningsfrist

Efter aftale - vi venter på den rette

Kontakt

Har du spørgsmål om jobbet kan disse stilles til Henrik Friis-Andersen, HR-Industries A/S, på telefon 8642 3540 mellem 08.00 og 16.00. 

ANSØG