Tilbage

2 erfarne elektrikere / automatikteknikere søges

På vegne af virksomhed i Aarhus søger vi dygtige og erfarne montører til elmontage. Der er tale om længerevarende projekter på ca. 3-4 mdr. Det er en meget attraktiv virksomhed med gode løn- og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver i stillingen 
Vi søger elektrikere, som har erfaring med industrien. Der er tale om større maskinanlæg på værksted, som bygges op fra bunden, mekanisk, elmæssigt, trækning af kabler, test og fejlfinding m.m. Virksomheden går ind for fleksibilitet, så der kan ind i mellem forekomme mekanisk maskinmontage. Men primært el arbejde.

Omkring dig til stillingen 
Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker eller lignende. Har du været ude som rejsemontør, montør eller lignende, så hører vi gerne fra dig. Vi søger dygtige profiler, som har en bred erfaring og som kan arbejde selvstændigt med opgaverne – der lægges stor vægt på høj kvalitet og god energi i hverdagen.   

Omkring virksomheden
Det er en attraktiv virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø. Der vil være mulighed for udfordringer samt udvikling både personligt samt fagligt. Du vil fra starten indgå i et team af dygtige og hjælpsomme kollegaer. 

Stillings nr

51786

Faggruppe

El faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Aarhus

Ansøgningsfrist

Jobstart nu

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG