Trives du med afvekslende arbejdssteder og -tider? Og vil du gerne have varierende arbejdsopgaver inden for industrien? Så bør du kraftigt overveje at blive vikar hos HR-Industries. Vi samarbejder med mange store virksomheder i industrien og tilbyder hovedsageligt længerevarende projekt- eller vikararbejde. Det giver dig mulighed for at få foden indenfor i en virksomhed og gøre medarbejdere i virksomheden opmærksom på dit CV.

Vi arbejder kun med rekruttering i industrien. Det har vi gjort gennem mange år, og derfor er vi specialister med dyb forståelse for branchens behov. Vi ved, at et godt match kræver, at både medarbejder og kunde er tilfreds. Derfor sender vi dig kun ud til virksomheder og opgaver, som passer til dig og dine kompetencer. Og derfor starter vejen til projektarbejde også med, at vi laver et grundigt interview med både dig og med kunden.

Opret dig i CV-databasen

Opret dig i vores cv-database, så du øger din muligheder for en projektansættelse. Vi bruger vores database aktivt, hver gang vi får et nyt projekt fra en af vores kunder. Så når dine kvalifikationer matcher en af vores ledige stillinger, kontakter vi dig. Derefter kommer du til en indledende samtale hos os, inden vi går i gang med den videre proces.

Sådan er det at være vikar hos HR-Industries

Som vikar – eller projektansat – ansættes du hos HR-Industries og sendes ud til projektopgaver hos vores kunder. Og hos HR-Industries tager vi hånd om vores ansatte. Vi yder en ekstra indsats for at vores medarbejdere trives. Vi arrangerer bl.a. en række sociale arrangementer som fx sommerfest og julefrokost eller måske et motionsløb. Desuden kan du se frem til en lille overraskelse til både jul og fødselsdag.

Det er alt sammen med til at knytte vores medarbejdere sammen. Det er en fordel, hvis du fx starter i en større virksomhed, hvor der allerede er nogle af vores medarbejder. Så kender du nogen fra første dag og har lettere ved at falde til på arbejdspladsen. Og det er en stor fordel for dig og for vores kunder.

Mange vikarer kigger også forbi kontoret, når de er i nærheden. Det giver god mulighed for at få en snak om stort og småt over en kop kaffe. Og det giver os mulighed for at følge med i, hvordan det går med medarbejderne og opgaverne. I det hele taget er personlig kontakt og god kommunikation af stor vigtighed for os.

Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger