Hos HR-Industries arbejdes der mest med længerevarende projekter, så man som vikar, har mulighed for, at få foden indenfor i en virksomhed, og få lagt sit CV. 

Trives du med et afvekslende arbejdsliv, så er en projektansættelse måske noget for dig. Du har sikkert din egen personlige motivation, men kan du nikke genkendende til et eller flere af nedenstående punkter, kan det være relevant for dig at registrere dig i vores jobbank. Fx:

  • Du trives med afvekslende arbejde
  • Du ønsker at få afprøvet dine kompetencer
  • Du ønsker at tilegne dig ny viden og erfaring
  • Du er nyuddannet og ønsker at få forskellige opgaver på CV´et
  • Du er senior med gode år tilbage
  • Du ønsker et brancheskifte til industrien
  • Du søger et springbræt til fastansættelse

Vi bruger vores jobbank aktivt, hver gang et nyt projekt kommer ind. Når dine kvalifikationer matcher stillingen, så kontakter vi dig. Herefter starter processen, med en indledende samtale hos os.

Registrer dig i vores jobbank – som ny kandidat

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os

Omkring HR-Industries

Vi lægger stor vægt på det rigtige match mellem medarbejder og projekt. Processen varetages af vores konsulenter, som enten har en baggrund, der minder om din, eller har erfaring med branchen. Vi taler samme sprog, og sikrer derfor den bedste forståelse og formidling af dine kompetencer. Vi vægter den personlige kontakt højt, og sætter en ære i at tage højde for dine ønsker.

Kontakt en konsulent

Vi rekrutterer som oftest til længerevarende projekter. Projekternes varighed, giver rigtig god mulighed for, at du lærer virksomheden at kende og omvendt. Vi er stolte af at det faktisk er ca. 40 % af de projektansættelser vi formidler, der munder ud i en fastansættelse over tid.

Find ledige stillinger

Vi har god kontakt til en vifte af både større om mindre virksomheder. Vi har stort branchekendskab og samarbejder med virksomheder med ordnede forhold. Det giver tryghed i ansættelsen.

Læs hvad ansatte siger om at arbejde gennem HR-Industries