Hvad er Try and Hire?

Hos HR-Industries er Try and Hire et forløb, der starter med en projektansættelse, men hvor målet er en fastansættelse.  Du får mulighed for at lære din arbejdsopgaver og virksomhedens kultur at kende. Og virksomheden får mulighed for at lære dig og dine kompetencer bedre at kende. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden kan finde ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem.

Projektperioden er tidsafgrænset på et bestemt antal uger. Du er i denne periode ansat hos HR-Industries og nyder godt af de forhold, vi tilbyder vores medarbejdere. Vi hjælper dig i alle faser af forløbet, så du kan altid komme til os, hvis du har spørgsmål. Langt de fleste Try and Hire-forløb ender med en fastansættelse. Men hvis det ikke er tilfældet, skilles du og virksomheden uden problemer og HR-Industries vil finde nye muligheder til dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Try and Hire-forløbet. Du kan eventuelt ringe og aftale en tid og komme forbi til kontoret til en snak og en kop kaffe. Vi tager os tid til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvilke kvalifikationer du kommer med. På den måde kan du være sikker på, at vi giver en ærlig vurdering af dine jobmuligheder hos os.

Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger