Du går måske og overvejer nye udfordringer....

Der er flere gode grunde til at blive vikar. Ikke blot kan et vikariat bane vejen til en fast stilling. Men det kan også være et attraktivt job i sig selv, hvor du møder forskellige arbejdspladser eller for at få inspiration og blive udviklet i mødet med nye arbejdsopgaver og andre mennesker. 

Tag VIKARTESTEN for nyudlærte her

Tag VIKARTESTEN for udlærte med erfaring

Husk, Hos HR-Industries ser vi det som helt naturligt, at gøre den lille ekstra indsats for at vores medarbejdere trives. En overraskelse til jul og fødselsdag er naturligvis en del af dette. 

Vi inviterer til en række sociale arrangementer over året. De er med til at knytte vores medarbejdere sammen. Det være sig sommerfest og julefrokost eller noget i en helt anden boldgade som fx. et motionsløb. Vi ved at vores medarbejdere ofte mødes på de store virksomheder, og tilbagemeldingerne er, at det giver tryghed og at den enkelte medarbejder hurtigere føler sig tilpas i et nyt vikariat, når vedkommende allerede har bekendtskaber fra dag et. 

Mange vikarer benytter også lejligheden til at kigge forbi kontoret, når de er i nærheden. Der er altid tid til en snak over en kop kaffe. I det hele taget er en god personlig kontakt og kommunikation generelt af stor vigtighed for os.