Hos HR Industries ser vi det som helt naturligt, at gøre den lille ekstra indsats for at vores medarbejdere trives. En overraskelse til jul og fødselsdag er naturligvis en del af dette. 

Vi inviterer til en række sociale arrangementer over året. De er med til at knytte vores medarbejdere sammen. Det være sig sommerfest og julefrokost eller noget i en helt anden boldgade som fx. et motionsløb. Vi ved at vores medarbejdere ofte mødes på de store virksomheder, og tilbagemeldingerne er, at det giver tryghed og at den enkelte medarbejder hurtigere føler sig tilpas i et nyt vikariat, når vedkommende allerede har bekendtskaber fra dag et. 

 

Carl Erik - tilknyttet HR-Industries over 5 år

Carl Erik er uddannet maskinarbejder, og har været tilknyttet HR Industries i over 5 år. Alderen er 60+.

Forhistorien ser således ud. Efter over 20 år på samme arbejdsplads, og før det over 10 år i forsvaret, modtager Carl Erik en fyreseddel. Grunden er nedskæringer, men følelsen er den samme uanset grunden. ”Jeg følte mig smidt ud.” Efter det var Carl Erik uden job i ca. 12 måneder. Masser af ansøgninger blev sendt af sted, og Carl Erik blev også inviteret til en del samtaler. Flere gange var begrundelsen for at jobbet ikke blev tildelt Carl Erik, vage forklaringer om oplæringstid. ”Jeg var begyndt at få min tvivl, om ”Det grå guld”, der tales om virkelig var i efterspørgsel.”

Med HR Industries i ryggen oplever Carl Erik ingen aldersbarrierer. Han oplever at arbejdsgiverne værdsætter hans kvaliteter bl.a. hans mødestabilitet. I øjeblikket arbejder Carl Erik på nathold, med fire dages arbejdsuge. Det trives han fint med. Han sætter pris på at vikarerne har lige vilkår, og han oplever at blive hørt af konsulenterne hos HR Industries, hvis han kommer med feedback.

 

Dennis - fastansat igennem HR-Industries

Dennis er lige blevet fastansat hos den virksomhed, som han tidligere arbejdede for som vikar.

Han tog selv kontakt til HR Industries, og har været tilknyttet i ca. 2 år. I den periode har han prøvet forskellige opgaver med udgangspunkt i sin uddannelse som smed.

”Jeg kan kun tale rigtig godt om HR Industries. Det har altid været et fint match de har lavet mellem opgaver og mine kompetencer.” Dennis fortæller at HR Industries altid har været hurtige til at finde nye opgaver. ”Max 2 dage, har jeg gået, så har der været nye opgaver.”

”Jeg er altid blevet taget godt imod ude i virksomhederne.” Da Dennis en enkelt gang gav feedback til HR Industries omkring arbejdsmiljøet i en virksomhed, oplevede han at blive hørt.

 

Finn - fastansat igennem HR-Industries

Finn fortæller om et forløb, der er gået helt, som han havde håbet. Et forløb om at få foden idenfor i en virksomhed, med hjælp fra HR Industries, og efterfølgende blive ansat som ønsket.

”Det var faktisk en strategisk ansøgningsproces fra min side. Jeg vidste at det ville være noget helt andet at søge hos den virksomhed, jeg gerne ville ansættes hos, med HR Industries i ryggen, end hvis jeg selv søgte. Jeg fik oven i købet anbefalet HR Industries af min fagforening, hvilket var med til at jeg virkelig stolede på dem.”

Finn fortæller at alder ikke er et issue hos HR Industries, og at det efterfølgende også er vikarer fra det modne segment der kommer gennem HR Industries ud i virksomheden, hvor han nu er ansat.

”Når man er ude som vikar gennem HR Industries, får man også kolleger i de andre vikarer, som er tilknyttet HR Industries. Vi mødes på de store virksomheder i Århus. Man føler sig ikke så fremmed, når man kender nogen i forvejen.”

 

Morten - ansat hos HR-Industries

Morten har været tilknyttet HR Industries i en del år, og varetaget opgaver indenfor mekanisk montage og smedearbejde.

”Jeg er altid blevet godt behandlet, og de kender mig gennem årene.”

Morten har det godt med at være tilknyttet enkelte steder, i stedet for en hel masse forskellige steder. For ham opvejes det, at der somme tider kan være pauser mellem vikariaterne af, at det er de rigtige opgaver han kommer ud til.

”Jeg er fuldt ud tilfreds.”

 

Arly - fastansat igennem HR-Industries

Arly er uddannet elektriker. Han har arbejdet forskellige steder som vikar, og er nu blevet fastansat gennem HR Industries. ”Arbejdssøgningsprocessen er hård alene, men med HR Industries i ryggen er det noget helt andet.”

Arly anskuer processen fra virksomhedernes synsvinkel. ”Det er nemt for virksomhederne at bruge HR Industries. HR Industries sørger for at virksomhederne får det indenfor dørene de vil have, både fagligt og menneskeligt. De kan afprøve om det er den rigtige mand til opgaven.”

Selv oplever Arly tryghed. ”Alting er i orden, og hvis ikke -  jamen så bliver der taget hånd om det.”  Konsulenterne hos HR Industries er meget menneskelige, og jeg ser dem som en del af mit netværk. Jeg ved, at hvis jeg kommer forbi Randers en tur, så er jeg altid velkommen. Den tilknytning kan jeg godt lide, og skulle jeg rende ud for arbejde, så er det hos HR Industries jeg henvender mig først.”

 

Jan - fastansat igennem HR-Industries

Jan arbejder indenfor let montage og lager, og har været ude i forskellige projekter gennem HR Industries. Han er for nyligt blevet fastansat i en virksomhed.

Jan har oplevet det som fantastisk godt at prøve forskellige opgaver. ”HR Industries har lavet et kæmpe stykke arbejde for mig. Jeg er vendt tilbage til HR Industries flere gange – ”Så er jeg klar igen. De har været rigtig gode til at finde opgaver til mig.”

Jan har været hos den samme virksomhed som vikar 4 gange over en 2 årig periode. Det har været nogle fine match, og spændende at lære alle opgaver. Det er fedt når HR Industries får at vide fra virksomheden, at de har været godt tilfredse, og jeg har endda oplevet at virksomheden henvender sig til HR Industries og har spurgt efter mig til et nyt projekt.”

”Kun roser herfra.”

 

Nikolaj - job under uddannelse

Nikolaj læser i øjeblikket til maskinmester, og er tilknyttet HR Industries i ferierne.

Oprindeligt er han uddannet smed, og inden han begyndte at læse videre var han i en periode tilknyttet som vikar indenfor dette.  ”Man lærer nyt hvert sted, og de har været søde og rare alle de steder jeg har været ude.”

Nikolaj fortæller: ” HR Industries har altid været gode til at finde opgaver. Det er fair løn for fair arbejde. De er gode at snakke med, hvis der er et eller andet, og jeg har altid mødt forståelse. Hos HR Industries er der altid styr på tingene.”. 

 

Jens – Fastansat igennem Try and Hire

Jens arbejder indenfor produktion. Han blev ansat hos sin nuværende arbejdsgiver gennem HR-Industries ved Try and Hire.

Han fik en god indledende modtagelse hos HR-Industries. Som han selv lidt mådeholdent siger: ”Det var rimeligt positivt.” Han kom hurtigt ud til samtale, og det viste sig at være et godt match. Efter kun fire uger fik Jens tilbudt fast job i virksomheden, hvilket han startede i efter 8 uger.

Han forklarer at mange virksomheder benytter Try and Hire for at spare tid og penge, da oplæring er dyrt. På denne måde får de en medarbejder på prøve, og sikrer sig at det er den rigtige kandidat i praksis.

I Jens´ tilfælde skrev han én ansøgning, og fik jobbet efter en kort periode, så det må siges at være ”One shot – one kill”

Slutteligt siger Jens, på sin tilbagelænede facon: ”Jeg vil gerne anbefale HR-Industries til andre. De er meget prof.”

 

Flemming – Fleksjobber igennem HR-Industries

”Som fleksjobber er det ikke den nemmeste ting at få job.” Sådan starter Flemming, der arbejder som elektriker.

Han fortæller hvordan han gennem HR-Industries har fået vikararbejde på sin tidligere arbejdsplads. Flemming arbejder på nedsat tid, men fordi han er ansat gennem HR-Industries får han en noget højere timeløn nu end tidligere.

 

Rolf - Tilknyttet HR Industries gennem syv år

Rolf er uddannet smed, og varetager både almindelige smedeopgaver og opgaver som rustfri smed.

Han har været tilknyttet HR-Industries gennem syv år, og har været vikar mange forskellige steder. Nogle steder har han været gennem lang tid, og vikariatet er løbende blevet forlænget. Andre steder har haft brug for hans færdigheder i kortere perioder.

”HR-Industries har altid været gode og hurtige til at finde opgaver, måske også fordi jeg er alsidig, og arbejder både med alm. smedeopgaver og rustfri.” Rolf fremhæver ligeledes konsulenterne hos HR-Industries. ”De er altid klar til at tage en snak. Det har jeg været meget glad ved.”

 

Henrik - Tilknyttet HR Industries gennem fem år

Henrik varetager opgaver som rustfri smed og montagemedarbejder. Han har været tilknyttet HR-Industries, som vikar siden slutningen af 2012. Henrik er ganske udmærket tilfreds. Han har i lange perioder været tilknyttet én virksomhed, og har ikke været så mange andre steder.

En enkelt gang blev han sendt ud til en virksomhed, som ikke var noget for ham. Der var fuld forståelse fra HR-Industries, som hurtigt fandt en anden løsning. Henrik roser HR-Industries for at finde opgaver, der matcher det man kan.

 

Lotte - Ansat hos HR-Industries

”At være vikar hos HR-Industries – det er ligesom at være ansat, bortset fra at jeg bliver lånt ud.”

Hun fremhæver HR-Industries som et godt bureau. ”De er gode til at informere, eller bare ringe og spørge hvordan det går. Man er ikke glemt, selvom man er ude i virksomhederne. Den personlige kontakt er vigtig for mig, og bare det at konsulenterne kender en ved navn, gør at man føler sig hjemme.

 

Ruben - ansat hos HR-Industries igennem flere år

Ruben har gennem tiden været tilknyttet 10-12 forskellige vikarbureauer. Han har arbejdet med smede- og svejseopgaver både i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og sågar Burundi i Afrika. ”Jeg har altid været glad for at arbejde som vikar. Jeg elsker nye udfordringer. At være på samme arbejdsplads i 30 år er slet ikke mig. Jeg kan godt lide omstilling og at lære nyt hele tiden. Det passer mig godt at have 3-4 job pr. år.”

Ruben fremhæver HR Industries som det bedste bureau kan har været tilknyttet. ”Vi kender hinanden. Når jeg har været ca. en uge i et nyt job, ringer de og følger op. Det har jeg aldrig prøvet før. De spørger ind til om man har det godt og trives.”

Til spørgsmålet om han ikke savner sikkerheden i et fast job svarer Ruben. ” Jeg føler mig lige så sikker hos HR Industries, fordi de er så gode til at finde opgaver. Jeg har gået højst en uge, og så er der noget nyt. På et tidspunkt have jeg endda flere tilbud at vælge imellem.”

 

Morten – teknisk konsulent - ansat hos HR-Industries

Morten arbejder som teknisk designer, og var første gang tilknyttet HR Industries for en del år tilbage. Han er på det seneste blevet formidlet to forskellige job.

Han fremhæver samarbejdet med den tilknyttede konsulent, som meget positivt. De to kendte hinanden fra en tidligere arbejdsplads. Morten ser det som en klar fordel at samarbejde med en konsulent, der er specialist i ansøgningsprocessen og at tale med virksomhederne. ”Han kan formidle mine kompetencer, på en måde, som jeg ikke selv kan.” 

 

Solveig – Job igennem HR-Industries

Jeg faldt over en annonce på Jobnet. Stillingen var gennem HR-Industries. Først talte jeg med en konsulent (Lars) i telefonen. Dernæst var jeg til samtale på bureauet, og efterfølgende i virksomheden. Det blev ikke mig de valgte til den konkrete stilling, men konsulenten (Lars) fandt en anden stilling, som også passede min profil – og den fik jeg. Det hele var meget effektivt.

 

John – Arbejde igennem HR-Industries

En bekendt fortalte om muligheden for at få job gennem HR-Industries, og efterfølgende så jeg tilfældigt en annonce. Jeg var til samtale på kontoret i Randers (ved Henrik). Jeg oplevede det meget positivt, at samtalen ude i virksomheden var sat op af HR-Industries. Jeg lavede svejsetest en fredag, og blev spurgt: ”Kan du starte på mandag?” En meget hurtig og effektiv proces til en super smiley. 

 

 

 

Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger