En tæt, tillidsfuld dialog med vore kunder er altafgørende. Kun på denne måde kan vi sikre at opfylde vore kunders ønsker og behov. Vi har løst mange krævende opgaver, og er stolte over at kunne præsentere et udsnit af vore kunder samt nogen af vores kunders udtalelser om samarbejdet med HR-Industries.

Vi hjælper hvert år rigtig mange virksomheder i alle størrelser og i alle brancher indenfor industrien med at rekruttere medarbejdere, hvor vi igennem årene har udført opgaver som: 

 

Vindmølleindustrien: 

Igennem årene har vi haft ca. 250 af vores vikarer tilknyttet vindmølleindustrien. Vi har bl.a. været behjælpelige med at assistere med følgende bemanding til mølleindustrien: 

Elektrikere til udvikling og tavlebyg, Test, Montagefolk, Elektronikmedarbejdere, Medarbejdere til mekanisk montage, Lagermedarbejdere, Medarbejdere til kvalitetsafdelinger, Teknikere og ingeniører, Medarbejdere til indkøb og planlægning, Ledere, Administrations medarbejdere, Dokumentationsmedarbejdere m.m.

 

Specialmaskiner m.m. 

Igennem årene har vi hjulpet rigtig mange virksomheder med opbygning af maskiner. Dette har været alt fra fødevareindustrien til den grove industri. Vi har bl.a. været behjælpelige med at assistere med følgende bemanding: 

Smede og maskinarbejdere, Montagefolk, Elektrikere til udvikling og tavlebyg, plc opgaver m.m., Pakke og forsendelse – lager m.m., Teknikere og ingeniører, Dokumentationsmedarbejdere m.m. 

 

Smede og bearbejdningsvirksomheder: 

Igennem årene har vi hjulpet mange smede og bearbejdningsvirksomheder. Vi har bl.a. været behjælpelige med at assistere med følgende bemanding: 

Svejsning i sort og rustfrit, Certifikatsvejsning, Systematisk vedligeholdelse, Opbygning af maskiner og anlæg, Ventilationsarbejde, Montage, Alm. Smedearbejde, herunder svejsning, bukning, valsning, klipning, bore, fræsning og drejning i forskellige metaller, Montage i ind-/udland af ventilation og maskiner, elevatorer, gelændere og trapper, stålmontage, porte og døre samt opsætning af maskinparker, Dreje- og fræseopgaver, CNC programmering m.m. 

 

Produktionsvirksomheder: 

Igennem årene har vi hjulpet mange produktionsvirksomheder.  Vi har bl.a. været behjælpelige med at assistere med følgende bemanding: 

Lagerarbejde, Maskinpasning, Montage, Ufaglært arbejde,  Medarbejdere til indkøb og planlægning, Ledere, Administrations medarbejdere m.m.

 

Tog industrien: 

Vi har bl.a. været behjælpelige med at assistere med følgende bemanding til tog industrien: 

Teknikere og ingeniører, Medarbejdere til indkøb og planlægning, Administrations medarbejdere m.m., Smede samt montagefolk m.m. 

 

Emballageindustrien: 

Igennem årene har vi hjulpet de førende indenfor fremstilling af emballage til flydende og fast fødevarer. Vi har bl.a. været behjælpelige med at assistere med følgende bemanding: 

Teknikere og ingeniører samt maskinmestre, Vedligeholdsmedarbejdere – el samt mekanisk, Medarbejdere til indkøb og planlægning, Sikkerhed samt miljø, Ledere m.m. 


Kontakt Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries, hvis der ønskes referencer.