Hos HR-Industries er vi specialister i rekruttering til industrien. Derfor er det også helt specifikke fagområder, som vi har fokus på. Det er fagområder, som vi har dybt kendskab til. 

SERVICE & VEDLIGEHOLD

Vi varetager bl.a. vikar og rekrutteringsopgaver samt udfører opgaver indenfor systematisk vedligeholdelse, maskinflytning m.m.

METAL & EL

Vi rekrutterer faste medarbejdere og vikarer, indenfor bl.a. certifikatsvejsning, alm. smedearbejde, CNC-bearbejdning, elektriske anlæg, tavleopbygning m.m.

PRODUKTION & LAGER

Vi kan tilbyde fleksible medarbejdere til fastansættelse, vikararbejde eller til projektansættelse indenfor truckkørsel, maskinpasning, lagerarbejde m.m.

LEDELSE & HR

Vi udfører rekruttering af kompetente ledere på flere niveauer samt udfører HR-aktiviteter efter behov.

TEKNIKERE & INGENIØRER

Vi rekrutterer og har en fast stab af teknikere og ingeniører indenfor bl.a. konstruktion i 2D og 3D, teknisk dokumentation m.m.

ADMINISTRATION

Vi kan tilbyde medarbejdere til opgaver indenfor kontor og administration. Faste vikarer, vikar på lejebasis eller til fastansættelse.


Hos HR-Industries tager vi vores ansvar for at bremse spredningen af coronavirus alvorligt. Vi modtager mange henvendelser om, hvordan man skal forholde sig i situationer vedr. coronavirus. Vi tager vores forholdsregler og følger råd og anbefalinger fra myndighederne. Vi arbejder i tæt dialog, både skriftligt og mundtligt, med den enkelte vikar om hvilke symptomer vikaren skal være opmærksom på for ikke at udgøre en smittefare.

 

 

Kontakt os for spørgsmål

Direktør, HR-Industries A/S

Tlf.: 72183541
Mobil: 40320657
E-mail: hf@slet-dette.hr-industries.dk
Baggrund: Smed, maskintekniker og diplomleder

http://dk.linkedin.com/in/henrikfriisandersen

Certificeret i Thomas International