Vi er et effektivt og seriøst rekrutteringsfirma, som finder medarbejdere og virksomheder, der passer godt sammen og som har potentiale til at vokse i hinandens selskab hvad enten det er på lejebasis eller til fastansættelse. Vi kan tilbyde jeres virksomhed at finde præcis den medarbejder I står og mangler, om det så er for en kortere eller længere periode.

Kompetence i øjenhøjde hos HR-Industries
Vi plejer selv at sige, at vores kompetence er i øjenhøjde med netop produktions- og industrivirksomheder. Og det er lige præcis dét, der er vores specielle styrke. Når vi formidler en ingeniør, tekniker, produktionsmedarbejder eller en faglært, så ved vi præcis, hvad vedkommende skal kunne i forhold til de givne opgaver. Vi kender arbejdsopgaverne inden for metal, el, service, vedligeholdelse, lager, pakning, forsendelse etc. Og vi ved, hvilke kompetencer, der kræves. Vi laver ikke et jobmatch kun på generelle eller formelle kvalifikationer. Vi er tæt på processerne og kender opgaverne. Vi er i øjenhøjde med vores kunder og derfor er vi "mestre" i at "matche" udbud og efterspørgsel. Vi vil hellere melde pas end at sende en forkert medarbejder ud til en kunde! Og det er nok også grunden til, at vi har oparbejdet et særdeles godt samarbejde med vore kunder at vi får primært vore nye kunder via anbefalinger fra eksisterende kunder.

HR-Industries har en stor emnebank med kompetente kandidater samt et fornuftigt netværk, som gør det hurtigt at finde den rette medarbejder til netop det behov I efterspørger.


Tal med en af vores konsulenter

Se de forskellige fagområder vi er specialiseret i

Læs vores værdier her