HR-Industries har gennem tiden hjulpet mange medarbejdere videre i deres karriere efter en afskedigelse. Når man som arbejdsgiver oplever at måtte afskedige en medarbejder, er det sjældent en behagelig oplevelse for nogen af partnerne.

Med konceptet Genplacering fra HR-Industries har man mulighed for, at sikre opsagte medarbejdere optimale betingelser for en fortsat karriere.
Igennem vort omfattende netværk af virksomheder vil vi kunne undersøge, om der i området skulle være behov for netop sådan en profil som den eller de opsagte medarbejdere. Vores fremgangsmåde ved genplacering er nøje afstemt med de opsagte medarbejders ønsker med hensyn til jobs, type af virksomhed, udviklingsmuligheder, teknologier m.m. Vi arbejder ud fra vores store netværk og finder mulige virksomheder til den enkelte.

Vil du vide mere om de genplaceringsforløb vi kan gennemføre, så kontakt Henrik Friis-Andersen for flere oplysninger og evt. et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde frem til de muligheder der vil være optimale for Jeres virksomhed og den eller de medarbejdere du står overfor at skulle afskedige.Tal med en af vores konsulenter

Se de forskellige fagområder vi er specialiseret i

Læs vores værdier her