Ser vi ud i fremtiden, tyder alt på, at der om mindre end 10 år vil mangle 30.000 faglærte inden for metalindustrien. Du kan påvirke din virksomheds udvikling ved at ansætte lærlinge allerede nu.

Hos HR-Industries vil vi gerne gøre en indsats for industrien. Vi har en lang erfaring og stærke kompetencer i at være bindeled og lave et godt match mellem kandidater og virksomheder. 

Slå din læreplads op hos os

Slår du dit stillingsopslag op hos HR-Industries, styrker du din virksomheds chancer for at få den bedste lærling. Vi sikrer, at du når ud til de relevante kandidater i vores netværk, og vi er klar til at hjælpe jer gennem hele processen. Det betyder også, at vi tager den første snak med kandidaterne, tjekker deres eventuelle referencer og udvælger dem, vi ser matcher din virksomhed bedst.

En mulighed er også, at vi eventuelt kan ansætte kandidaten, som så er hos jer som arbejdsdreng/-mand i en aftalt periode for at teste kandidaten af.  

Kontakt os, så du er sikker på, at du også har den bemanding, du har brug for i en fremtid, hvor mange går på pension og knapt så mange bliver uddannede. Kontakt lærlingsansvarlig Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på 86423540 for en snak om dette.

Delelærling

Er i mere til delelærling, vil vi også gerne hjælpe ud fra vores netværk. Det kan være svært at se i krystalkuglen og gætte på, hvordan ordrebogen ser ud om 2-3 år. Ved projekt delelærlinge vil man evt. kun binde sig i 6 mdr. hvilket vil gøre dette mere brugbart for nogle typer virksomheder. Kontakt os her, hvordan vi i fællesskab kan finde en løsning.


Tal med en af vores konsulenter

Se de forskellige fagområder vi er specialiseret i

Læs vores værdier her