En succesfuld rekruttering, sikres bl.a. på baggrund af et grundigt forarbejde.

HR-Industries har konsulenter, der er certificeret i at bruge, hvad der anses for nogle af verdens bedste analyseværktøjer, når det drejer sig om rekruttering. Henholdsvis Person Profil Analysen, også kendt som DISC, samt Jobkrav Analysen fra Thomas International.

Da begge analyser anvender samme metodik, er de den fuldendte kombination, til at opnå en forståelse for, hvor godt en person matcher aktuelle jobkrav.

Ansvar, arbejdsopgaver, forventninger til den nye medarbejder, ønsket ledelsesstil, hvis dette indebæres i jobbet, samt hvilken rolle den nye medarbejder skal indtage i afdelingen, er alle faktorer, som kan være hensigtsmæssige at få klarlagt for den enkelte stilling.

Job Krav Analysen giver et præcist billede af hvilken type medarbejder det pågældende job kræver. Denne udarbejdes i samarbejde med de medarbejdere hos jer, der mest indgående kendskab til stillingen. Dette sikrer at egenskaber vurderes og vægtes.

Den efterfølgende analyse resulterer i en rapport, der indeholder en komplet beskrivelse af de adfærdsmæssige krav til stillingen. Dette kan f.eks. anvendes som forarbejde til opslag, fastlæggelse af fremtidige jobkrav m.m.

Denne rapport kan senere hen blive holdt op imod en kandidats Person Profil Analyse, hvorved person profil og jobkrav kan sammenlignes.

Hos HR-Industries kan en Job Krav Analyse indgå i vores rekrutteringsproces, hvis dette ønskes. Vi hjælper også meget gerne virksomheder i opstartsfasen med at udarbejde et stillingsopslag, hvor bl.a. adfærd og forventninger til den nye medarbejder defineres. Få et uforpligtende møde med HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund, som er certificeret brugere af systemerne fra Thomas International.


Tal med en af vores konsulenter

Se de forskellige fagområder vi er specialiseret i

Læs vores værdier her