Hos HR-Industries er vores speciale mennesker og kompetencer. Vi arbejder indenfor industrien hvor vi står for at finde medarbejdere og virksomheder, der passer godt sammen, og som har potentiale til at vokse i hinandens selskab, hvad enten det er en midlertidig ansættelse eller en fastansættelse.

Det kræver viden om kandidaterne og industrien, og netop den viden har vi hos HR-Industries.

Vikar i Aalborg 

Hos HR-Industries har vi tilknyttet kompetente medarbejdere rundt i Aalborg, som er omstillingsparate til nye udfordringer. Vi kan træde til med et seriøst samt fleksibel mandskab indenfor meget kort tid ved f.eks. sygdom, spidsbelastninger, udvidelse af forretningen, orlov, barsel m.m. Hos HR-Industries lægger vi stor vægt på, at kende alle vore vikarer godt, så de rigtige vikarer havner hos de rigtige kunder, og kan genrekvireres når kunderne ønsker det.
>> Læs mere om vikar - bemanding på lejebasis
>> Se vores ledige stillinger 

Rekruttering i Aalborg 

Hos HR-Industries har vi stor succes med at matche de rigtige medarbejdere med de rigtige virksomheder. Vi rekrutterer kun medarbejdere til stillinger, hvor vi selv har stor erfaring og forstår de faglige krav. Sammen afdækker vi Jeres behov for nuværende og fremtidig arbejdskraft og finder den helt rigtige person til Jeres virksomhed.
>> Læs mere om Rekruttering – få en fremtidig medarbejder
>> Se vores ledige stillinger 

Vores kontor i Aalborg 
- byens lokale vikarbureau
Ved HR-Industries går langt for at sikre, at vores kunder får den rigtige vikar og at alting fungerer optimalt. Derfor er vi meget af tiden ude ved vores kunder, for at have personlige relationer til kunder og vikarer, således at vi altid er opmærksom på de enkelte parters ønsker og behov. Dette indebærer også, at vores kontor i Aalborg ikke er bemandet fuldtid, så ring venligst for et møde på vores Aalborg adresse.
 >> Se vores adresse i Aalborg

Ønsker du at høre mere om vikar og rekrutteringsløsninger igennem HR-Industries i Aalborg er du velkommen til at kontakte HR-Industries.
>> Kontakt en konsulent