Dit lokale vikar og rekrutteringsbureau i Aarhus

Hos HR-Industries A/S ser vi os selv som byens lokale vikarbureau. Vi står for at finde medarbejdere og virksomheder, der passer godt sammen, og som har potentiale til at vokse i hinandens selskab, hvad enten det er en midlertidig ansættelse eller en fastansættelse.

Vi er specialister indenfor industrien med vikar og rekruttering i Aarhus

Vi dækker ikke alle fagområder og har respekt for, at det kræver faglig indsigt at kunne levere fagfolk. Derfor har vi fra starten valgt, kun at arbejde indenfor industrien.  Når vi formidler en ingeniør, tekniker, administrationsmedarbejder, produktionsmedarbejder eller en faglært, så ved vi præcis, hvad vedkommende skal kunne i forhold til de givne opgaver. Vi kender arbejdsopgaverne inden for metal, el, service, vedligeholdelse, lager, pakning, forsendelse etc.

Find din næste vikar i Aarhus gennem vores vikarbureau
Hos HR-Industries har vi tilknyttet kompetente medarbejdere rundt i Aarhus, som er omstillingsparate til nye udfordringer. Vi kan træde til med et seriøst samt fleksibel mandskab indenfor meget kort tid ved f.eks. sygdom, spidsbelastninger, udvidelse af forretningen, orlov, barsel m.m. Hos HR-Industries lægger vi stor vægt på, at kende alle vore vikarer godt, så de rigtige vikarer havner hos de rigtige kunder, og kan genrekvireres når kunderne ønsker det.
>> Læs mere om vikarassistance i Aarhus

Rekruttering af medarbejdere i Aarhus
Hos HR-Industries har vi stor succes med at matche de rigtige medarbejdere med de rigtige virksomheder. Vi rekrutterer kun medarbejdere til stillinger, hvor vi selv har stor erfaring og forstår de faglige krav. Sammen afdækker vi Jeres behov for nuværende og fremtidig arbejdskraft og finder den helt rigtige person til Jeres virksomhed.
>> Læs mere om Rekruttering i Aarhus – få en fremtidig medarbejder

Vores kontor i Aarhus 
Hos HR-Industries arbejder vi målrettet med, at vores kunder får den rigtige vikar samt at alting fungerer optimalt mellem vikaren og den pågældende virksomhed. Vores vikarbureau i Aarhus er derfor ikke altid bemandet, da vi bruger meget af tiden ude hos vores kunder, så vi altid er opmærksomme på vores vikarer samt kunders behov. Ønsker I et møde på vores adresse i Aarhus, kontakt os venligst og aftal nærmere.
>> Se vores adresse i Aarhus 

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vikar og rekrutteringsløsninger igennem HR-Industries i Aarhus er du velkommen til at kontakte dit lokale vikarbureau HR-Industries.
>> Kontakt en konsulent