HR-Industries er et mindre vikar og rekrutteringsbureau, der opererer lokalt i Hobro. Ud fra vores kontorer i Randers og Aalborg har vi dagligt kontakt med ansøgere og ansatte fra Hobro og omegn. Vi kan garantere vore kunder, at vi har et godt kendskab til alle vore vikarers kvalifikationer og egenskaber.

En vikarløsning i Hobro og omegn 

Hos HR-Industries har vi tilknyttet kompetente medarbejdere i Hobro og omegn, som er omstillingsparate til nye udfordringer. Vi kan træde til med et seriøst samt fleksibel mandskab indenfor meget kort tid ved bl.a. sygdom, spidsbelastninger, udvidelse af forretningen, orlov, barsel m.m. Hos HR-Industries lægger vi stor vægt på, at kende alle vore vikarer godt, så de rigtige vikarer havner hos de rigtige kunder, og kan genrekvireres når kunderne ønsker det.
>> Læs mere om vikar - bemanding på lejebasis
>> Se vores ledige stillinger 

Rekruttering i Hobro og omegn
Hos HR-Industries har vi stor succes med at matche de rigtige medarbejdere med de rigtige virksomheder. Vi rekrutterer kun medarbejdere til stillinger, hvor vi selv har stor erfaring og forstår de faglige krav. Sammen afdækker vi Jeres behov for nuværende og fremtidig arbejdskraft og finder herefter den helt rigtige person til Jeres virksomhed.
>> Læs mere om Rekruttering – få en fremtidig medarbejder
>> Se vores ledige stillinger  

Ønsker du at høre mere om vikar og rekrutteringsløsninger igennem HR-Industries i Hobro er du velkommen til at kontakte HR-Industries.
>> Kontakt en konsulent