Hos HR-Industries er det er vort mål at være den foretrukne leverandør og partner indenfor vikar- og rekrutteringsløsninger i Midt- og Nordjylland. HR-Industries har hovedbase i Randers og er dagligt i kontakt med virksomheder, ansøgere og ansatte, og kan herved tilbyde vore kunder en hurtig løsning, hvad enten det er en vikar eller en til fastansættelse. 

Vi er specialister indenfor industrien med vikar og rekruttering i Randers 

En rekruttering er ikke bare en rekruttering. En vikar er ligeledes heller ikke bare en vikar. En vikar skal være klar til den pågældende opgave fra dag ét, så I som virksomhed ikke spilder tid og penge til en midlertidig medarbejder. Hos HR-Industries dækker vi derfor ikke alle fagområder og har respekt for, at det kræver faglig indsigt at kunne levere fagfolk. Derfor har vi fra starten valgt, kun at arbejde indenfor industrien.  Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.
>> Kontakt en konsulent

Vikarløsning i Randers
Hos HR-Industries har vi tilknyttet kompetente medarbejdere rundt i Randers, som er omstillingsparate til nye udfordringer. Vi kan træde til med et seriøst samt fleksibel mandskab indenfor meget kort tid ved bl.a. sygdom, spidsbelastninger, udvidelse af forretningen, orlov, barsel m.m. Hos HR-Industries lægger vi stor vægt på, at kende alle vore vikarer godt, så de rigtige vikarer havner hos de rigtige kunder, og kan genrekvireres når kunderne ønsker det.
>> Læs mere om vikar - bemanding på lejebasis
>> Se vores ledige stillinger 

Rekruttering i Randers

Hos HR-Industries har vi stor succes med at matche de rigtige medarbejdere med de rigtige virksomheder. Vi rekrutterer kun medarbejdere til stillinger, hvor vi selv har stor erfaring og forstår de faglige krav. Sammen afdækker vi Jeres behov for nuværende og fremtidig arbejdskraft og finder herefter den helt rigtige person til Jeres virksomhed.
>> Læs mere om Rekruttering – få en fremtidig medarbejder
>> Se vores ledige stillinger 

Vores kontor i Randers 
På vores kontor i Randers er der altid en kop kaffe på kanden, så hvad enten du kommer som jobsøger eller som virksomhed, har vi altid tid til at tage en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig/jer.
>> Se vores adresse i Randers

Ønsker du at høre mere om vikar og rekrutteringsløsninger igennem HR-Industries i Randers, er du velkommen til at kontakte HR-Industries.
>> Kontakt en konsulent