HR-Industries kan hjælper din virksomhed med rekruttering af medarbejdere til vikariater og til fastansættelser. Vi opererer lokalt i Viborg og har mange kompetente ansøgere til ansættelse, som alle har stærke anbefalinger med i bagagen.

En vikarløsning i Viborg og omegn
Hos HR-Industries har vi tilknyttet kompetente medarbejdere i Viborg og omegn, som er omstillingsparate til nye udfordringer. Vi kan træde til med et seriøst samt fleksibel mandskab indenfor meget kort tid ved bl.a. sygdom, spidsbelastninger, udvidelse af forretningen, orlov, barsel m.m. Hos HR-Industries lægger vi stor vægt på, at kende alle vore vikarer godt, så de rigtige vikarer havner hos de rigtige kunder, og kan genrekvireres når kunderne ønsker det.
>> Læs mere om at leje en vikar i Viborg
>> Se vores ledige stillinger 


Rekruttering i Viborg og omegn
Hos HR-Industries har vi stor succes med at matche de rigtige medarbejdere med de rigtige virksomheder. Vi rekrutterer kun medarbejdere til stillinger, hvor vi selv har stor erfaring og forstår de faglige krav. Sammen afdækker vi Jeres behov for nuværende og fremtidig arbejdskraft og finder herefter den helt rigtige person til Jeres virksomhed.
>> Læs mere om Rekruttering – få en fremtidig medarbejder
>> Se vores ledige stillinger 

Udsnit af vores referenceliste
Vi har løst mange krævende opgaver, og er stolte over at kunne præsentere et udsnit af vore kunder samt nogle af vores kunders udtalelser om samarbejdet med HR-Industries.
>> Læs mere om referencelisten og udtalelser om HR-Industries

Ønsker du at høre mere om vikar og rekrutteringsløsninger igennem HR-Industries i Viborg, er du meget velkommen til at kontakte HR-Industries.
>> Kontakt en konsulent